Show simple item record

dc.contributoren-US
dc.creatorGarcía, F.
dc.creatorGonzález, F.
dc.creatorMuñoz, G.
dc.date1981-05-01
dc.date.accessioned2021-01-18T16:29:02Z
dc.date.available2021-01-18T16:29:02Z
dc.identifierhttps://www.rcia.uc.cl/index.php/ijanr/article/view/937
dc.identifier10.7764/rcia.v8i2.937
dc.identifier.urihttps://revistaschilenas.uchile.cl/handle/2250/161634
dc.descriptionPreservación de calostro II. Efectos de la dilución con suero lácteoen-US
dc.format
dc.languageeng
dc.publisherPontificia Universidad Católica de Chileen-US
dc.relationhttps://www.rcia.uc.cl/index.php/ijanr/article/view/937/795
dc.sourceInternational Journal of Agriculture and Natural Resources; Vol 8, No 2 (1981); 81-90en-US
dc.sourceInternational Journal of Agriculture and Natural Resources; Vol 8, No 2 (1981); 81-90es-ES
dc.source2452-5731
dc.source2452-5731
dc.subjecten-US
dc.subjecten-US
dc.titlePreservación de calostro II. Efectos de la dilución con suero lácteoen-US
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/article
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/publishedVersion
dc.typeen-US
dc.typees-ES


This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record