Browsing Cuadernos de Historia by Author "Yáñez Andrade, Juan Carlos"
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"Alimentación abundante, sana y barata". Los restaurantes populares en Santiago (1936-1942)
Yáñez Andrade, Juan Carlos. Cuadernos de Historia; Núm. 45 (2016): Diciembre; pp. 117-142 -
Between workers and employees. The beginnings of the struggles for recognition in the hotel and gastronomic industry (1927-1949)
Yáñez Andrade, Juan Carlos. Cuadernos de Historia; Núm. 55 (2021): Diciembre; pp. 163-189 -
Between workers and employees. The beginnings of the struggles for recognition in the hotel and gastronomic industry (1927-1949)
Yáñez Andrade, Juan Carlos. Cuadernos de Historia; Núm. 55 (2021): Diciembre; pp. 163-189 -
“Feeding healthy, good and cheap”. The Restaurantes Populares in Santiago de Chile (1936-1942)
Yáñez Andrade, Juan Carlos. Cuadernos de Historia; Núm. 45 (2016): Diciembre; pp. 117-142