Show simple item record

dc.creatorBello M., Hugo
dc.date2016-04-04
dc.date.accessioned2019-03-20T15:37:49Z
dc.date.available2019-03-20T15:37:49Z
dc.identifierhttps://revistaliteratura.uchile.cl/index.php/RCL/article/view/39618
dc.identifier.urihttp://revistaschilenas.uchile.cl/handle/2250/1379
dc.formatapplication/pdf
dc.languagespa
dc.publisherUniversidad de Chile. Facultad de Filosofía y Humanidadeses-ES
dc.relationhttps://revistaliteratura.uchile.cl/index.php/RCL/article/view/39618/41205
dc.sourceRevista Chilena de Literatura; Núm. 46 (1995): Abriles-ES
dc.sourceRevista Chilena de Literatura; Núm. 46 (1995): Abrilen-US
dc.sourceRevista Chilena de Literatura; Núm. 46 (1995): Abrilpt-BR
dc.source0718-2295
dc.source0048-7651
dc.titleGuillermo Blanco. Dulces chilenos, Editorial Andrés Bello, Santiago, 1993es-ES
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/article
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/publishedVersion


This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record