Sustainability, Agri, Food and Environmental Research: Recent submissions
Now showing items 381-400 of 582
-
The effects of plantail peel ash on biogas production from cow dung
Sustainability, Agri, Food and Environmental Research; Vol 6, No 1 (2018). -
Acondicionamiento de reproductores y caracterización gonadal de Tawera gayi (Hupé, 1854) (Bivalva: Veneridae) bajo condiciones controladas de cultivo.
Sustainability, Agri, Food and Environmental Research; Vol 1, No 2 (2013). -
FTIR characterization ans chemo-mechanical distinction of reted kenaf fibres
Sustainability, Agri, Food and Environmental Research; Vol 5, No 4 (2017). -
Um olhar sobre a guerra da síria: mapeamento de paisagens da guerra por alunos do ensino médio utilizando imagens do google earth.
Sustainability, Agri, Food and Environmental Research; Vol 6, No 3 (2018). -
Plantaciones forestales versus bosque nativo
Sustainability, Agri, Food and Environmental Research; Vol 3, No 2 (2015). -
Aplicación de biomarcadores como herramienta de evaluación de contaminación en efluentes de pisciculturas.
Sustainability, Agri, Food and Environmental Research; Vol 2, No 2 (2014). -
Coccinellidos detectados en trampas de vigilancia agrícola y forestal, temporada 2014-2015, en la región Metropolitana, Servicio Agrícola y Ganadero (SAG).
Sustainability, Agri, Food and Environmental Research; Vol 4, No 2 (2016). -
Variación interespecífica de la composición bioquímica y bromatologica en macroalgas del Pacifico oriental tropical Michoacán, México.
Sustainability, Agri, Food and Environmental Research; Vol 5, No 2 (2017). -
On a parthenogenetic population of Artemia (Crustacea, Branchiopoda) from Algeria (El-Bahira, Sétif)
Sustainability, Agri, Food and Environmental Research; Vol 3, No 4 (2015). -
Antecedentes y Marco conceptual para una gestión sostenible de la calidad del agua en la Cuenca del Río Bueno, X Ragión de Los Lagos. Chile.
Sustainability, Agri, Food and Environmental Research; Vol 5, No 3 (2017). -
Hydrography of Gourikere pond of Siddapur, Karnataka
Sustainability, Agri, Food and Environmental Research; Vol 1, No 1 (2013). -
Nuevo desafío en Salud Pública: Presencia de reservorios de Hanta, Oligoryzomys longicaudatus y Rattus spp., en aéreas de borde en praderas del sur de Chile.
Sustainability, Agri, Food and Environmental Research; Vol 3, No 3 (2015). -
COPEPODOS ECTOPARÁSITOS Genypterus blacodes (OSTEICHTES)
Sustainability, Agri, Food and Environmental Research; Vol 5, No 1 (2017). -
La educación e interpretación ambiental en las áreas silvestres protegidas del estado: La experiencia del Parque Nacional Conguillío (Región de La Araucanía) para fomentar la conservación en los visitantes.
Sustainability, Agri, Food and Environmental Research; Vol 2, No 1 (2014). -
Investigation of charcoal production in Makurdi and Guma local government areas of Benue state, Nigeria.
Sustainability, Agri, Food and Environmental Research; Vol 7, No 1 (2019). -
Feeding ecology of primates in Pandam wildlife park, Plateau State, Nigeria
Sustainability, Agri, Food and Environmental Research; Vol 6, No 4 (2018). -
Limnología e ictiofauna de la laguna José María (Córdoba, Argentina), con especial referencia al pejerrey (Odontesthes bonariensis -Valenciennes, 1835- )
Sustainability, Agri, Food and Environmental Research; Vol 4, No 3 (2016). -
Emprendimiento Turístico Rural y Asociatividad: Estudio en base a experiencias en Chile y el mundo.
Sustainability, Agri, Food and Environmental Research; Vol 2, No 4 (2014). -
Situación actual sobre las plantaciones forestales
Sustainability, Agri, Food and Environmental Research; Vol 3, No 1 (2015). -
Determinants of child Labour in Crop Production (A Case Study of Anambra State of Nigeria).
Sustainability, Agri, Food and Environmental Research; Vol 6, No 1 (2018).