Browsing Revista Iberoamericana de Viticultura, Agroindustria y Ruralidad by Title
Now showing items 175-194 of 223
-
Safe Development of the Tourism Industry in the European Space
RIVAR; Vol 10 No 29 (2023). -
Seguridad alimentaria y nutricional: una mirada retrospectiva
Revista Iberoamericana de Viticultura, Agroindustria y Ruralidad; Vol. 5 Núm. 15 (2018); 1 - 21. -
Sistema Agromarino Alimentario Localizado: historias, propuestas y dificultades del caso de Huape, región de Los Ríos, Chile
RIVAR; Vol. 9 Núm. 25 (2022); 17-36. -
Sistemas de riego y agricultura prehispánica en el centro oeste de Argentina
RIVAR; Vol. 7 Núm. 20 (2020); 22-45. -
Socioeconomic Situation of Small Towns of East Kazakhstan During the Period of Stalin’s Policy (1925-1953)
RIVAR; Vol 10 No 29 (2023). -
Souvenirs agroalimentarios y desarrollo local. Una mirada desde el perfil del turista
RIVAR; Vol 9 No 27 (2022). -
Spatialized Study of Grapevine Trunk Disease in Cabernet and Chardonnay Vineyards
RIVAR; Vol 10 No 28 (2023). -
Sustainability in Conventional and Organic Coffee Farms (Coffea arabica L.) in the Valley of Alto Mayo, San Martin, Peru
RIVAR; Vol. 8 Núm. 23 (2021); 1-13. -
Sustentabilidad de las fincas de palto (Persea americana Mill.) en la región Moquegua, Perú
RIVAR; Vol. 8 Núm. 22 (2021); 36-50. -
Sutainable Technologies and Gender. Approach to Cases in Chiloé Archipielago, Chile
RIVAR; Vol. 9 Núm. 26 (2022). -
Talla y pintura de semillas de palma tagua por los emberá panameños
RIVAR; Vol. 6 Núm. 18 (2019); 79-95. -
Territorios ganadores de la post-reconversión en la vitivinicultura mendocina
RIVAR; Vol. 7 Núm. 21 (2020); 103 - 123. -
Testimonio de un viticultor argentino
Revista Iberoamericana de Viticultura, Agroindustria y Ruralidad; Vol. 5 Núm. 13 (2018); 223 - 258. -
Técnicas del manejo de los alimentos
RIVAR; Vol 10 No 28 (2023). -
The Artisan Wine Making in San Juan, Argentina
RIVAR; Vol. 9 Núm. 25 (2022); 135-152. -
The Avocado Cluster in Mexico. Sustained Growth from Production and Market Development
RIVAR; Vol. 8 Núm. 24 (2021); 21-35. -
The Blue Egg Festival. Río Negro, Los Lagos Region, Chile
RIVAR; Vol. 8 Núm. 24 (2021); 112-125. -
The Brand as Value Production. From the Trademark to the Designation of Origin of Wines from the Douro Demarcated Region
RIVAR; Vol. 7 Núm. 21 (2020); 136 - 157. -
The Brazilian Cassava Festival on Facebook’s Virtual Images
RIVAR; Vol. 8 Núm. 23 (2021); 107-133.